Njoftim

Njoftim

Ansambli Folklorik Autokton Rugova ka filluar regjistrimin e antarëve të rinj të gjitha grupmoshave për vallëzim, këndim dhe instrumente popullore.

Andaj lusim të gjithë të interesuarit që të paraqiten në nr tel.

044 251 382

049 147203

049 792 654

ose edhe në messenger Ansambli Folklorik Autokton Rugova

Regjistrimi do të zgjase deri 15 Nëntor 2022

Me respekt,

Vesel Nikçi

sqSQ