Muaj: Gusht 2022

 • Festivali “Rapsha”, Malësia e Madhe

  Festivali “Rapsha”, Malësia e Madhe

  Shka Rapsha Vitoje ,gjegjësisht si nikoqire edhe njëherë u dëshmua se din dhe mundet të organizojë festivale më të mira se dy kryeqytetet shqiptare, madje pa e shti dorën buxhetet institucionale

 • Lojërat tradicionale Rugova 2022

  Lojërat tradicionale Rugova 2022

  Në rrjedhë motesh, në vazhdimësi, shumëdimensionalisht, përmes këtyre lojërave të shkathtësive fizike, rugovasit sfidoheshin dhe kaliteshin për të mbrojtur truallin, gjuhën, kulturën, flamurin, prakun e shtëpisë dhe nderin e kombit.

 • Njoftim

  Ju ftojë që të dielen më 7 Gusht të vini në Hapjen e Lojërave Tradicionale Rugova 2022. Nisja si gjithnjë në ora 9h të shtëpia e Kulturës.

sqSQ