Muaj: Tetor 2022

  • Njoftim

    Njoftim

    Ansambli Folklorik Autokton Rugova ka filluar regjistrimin e antarëve të rinj të gjitha grupmoshave për vallëzim, këndim dhe instrumente popullore.

sqSQ