Kategori: Njoftimet

 • Vdiq në moshën 85 vjeçare emblema e Ansamblit Folklorik Autokton Rugova

  Vdiq në moshën 85 vjeçare emblema e Ansamblit Folklorik Autokton Rugova

  Vdiq në moshën 85 vjeçare emblema e Ansamblit Folklorik Autokton Rugova artisti popullit – Mjeshtër i madh, Kapllan Nikçi.

 • Trajnimet më të Rinjët 

  Trajnimet më të Rinjët 

  Pas nje varg përpjekjesh AFA Rugova ka filluar trjnimet më të rinjet prane shkollave Mesme të uLta Skenderbeu dhe asaj Ismaljl Hajdaraj në Pejë.

 • Festivali Folklorik”Hasi Jehon”

  Festivali Folklorik”Hasi Jehon”

  Ansambli Folklorik Autokton “Rugova ” merr çmimin” Valltarja e Dalluar”

 • Festivali “Sofra Dardane” – Bajram Currë, Shqipëri

  Festivali “Sofra Dardane” – Bajram Currë, Shqipëri

  Ansambli Folklorik Autokton Rugova – Morën pjesë në Festivalin “Sofra Dardane”…

 • Përkujtim:

  Përkujtim:

  Vitet po ikën e kujtimi sjell mallë dhe dhembje për prindin, edukatorin,themeluesin dhe udhëheqesin e Ansamblit Folklorik Autokton “Rugova” Ramë (Kapllan) Nikçi ( 1928 – 2006)

 • Njoftim

  Njoftim

  Ikje e dhimbshme e anëtarit të vjetër të Ansambli Folklorik Autokton Rugova Shaban Salih Nikqi.

 • Njoftim

  Njoftim

  Ansambli Folklorik Autokton Rugova ka filluar regjistrimin e antarëve të rinj të gjitha grupmoshave për vallëzim, këndim dhe instrumente popullore.

 • Njoftim

  Ju ftojë që të dielen më 7 Gusht të vini në Hapjen e Lojërave Tradicionale Rugova 2022. Nisja si gjithnjë në ora 9h të shtëpia e Kulturës.

 • Njoftim

  Për arsye se sot eshte ditë zie në Kosovë, mbrëmja e Folklorit Burimor shtyhet për nesër. Pra, me 26 Mars e shtunë ora 18h ( hyrja është gratis ).

sqSQ