Muaj: Korrik 2023

 • Festivali Ndërkombetar MSF Zagreb

  Festivali Ndërkombetar MSF Zagreb

  Perla e trashëgimisë kulturore shpirtërore AFA “Rugova” përmes të bukurës në artin e lëvizjes, valles, këngës, artit të lirë, natyrshmërisë, pastërtisë dhe estetikës shpalosi pasuri të çmuara kombëtare.

 • Quo Vadis Choral Music Conference bashkon botën e koreve në Pejë

  Quo Vadis Choral Music Conference bashkon botën e koreve në Pejë

  Temat si “Bashkimi në një kor fëmijësh – stimulim i rinisë për një jetë të plotë të këndimit”, “Sfidat e karrierës së një dirigjenti”, “Komisionimi i muzikës së re – nevojat dhe pritjet”, “Përtej kufijve – si të tërheqësh audiencën”, “Stimuluesit e karrierës së një dirigjenti” e “Hapat e krijimit të rrjetit”, janë veç disa…

 • “Festa e Alpeve”, promovim i pasurive natyrore e kulturore

  “Festa e Alpeve”, promovim i pasurive natyrore e kulturore

  Në Theth u zhvillua të dielën, “Festa e Alpeve”, një organizim i Bashkisë Shkodër dhe shoqatës jofitimprurëse “Well Point”.

sqSQ