Muaj: Dhjetor 2023

  • Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

    Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

    Kosova është shtet i xhudos. Mbi 40 xhudistë nga 27 shtete të Evropës morën pjesë në Kampionatin Evropian të Xhudos që për herë të parë u organizua në Kosovë.

sqSQ