Video galeria

Kronologji e punës 75-vjeçare
Ansambli Folklorik Autokton ”Rugova”, shënoi 75 vjetorin e themelimit, aktiviteteve dhe punës
Reklama e 70-vjetorit
Ramë Kapllan Nikqi dhe Ramë Elez Lajqi-Kcim Rugovisht
Tradita akoma jeton, “AFA Rugova” Thesar i trashëgimisë kulturore
Autokton 02.11.2022
SHABAN DEMAJ Moj Rugovë me shalla t’bardhë
ANSAMBLI RUGOVA NE PREKAZ 2018 – KENG E VALLE PER ADEM JASHARIN
Ansambli folklorik autokton “RUGOVA” Ohër 1988
ARKIVI – Ansambli “Rugova” 1977 -15.05.2017
RRËNJËT TONA – “ANSAMBLI RUGOVA” 28.03.2020
RTP 1984 – ANSAMBLI RUGOVA
Kokë per Kokë | Dokumentar Kanuni dhe Zakoni te Shqiptaret 1961 Rugove
ANSAMBLI AUTOKTON RUGOVA 2021 -SOFRA DARDANE 2021 EDICIONI I 18,BAJRAM CURR
Ansambli Autokton Rugova 2017 – Sofra e Dukagjinit
ANSAMBLI AUTOKTON RUGOVA 2008 -Rifat Jashari – Prekaz
Agime Lajqi e percjellur me kavall nga Kapllan Nikqi
Vallja e Rugoves – Ansambli Folklorik Autokton Rugova – 14.03.2015
sqSQ