Njoftim

Njoftim

Ikje e dhimbshme e anëtarit të vjetër të Ansambli Folklorik Autokton Rugova Shaban Salih Nikqi.

Ishte ndër fillestarët e ditëve të para të ansamblit.

Kërcimi i tij tipik rugovas me pisqole do mbetet shëmbull për gjeneratat e reja. Po edhe virtytet e tij prej një rugovasi të urrtë, fisnik dhe bujar do mbesin të paharruara ndër breza.

sqSQ