Video gallery

Chronology of 75 years of work
The "Rugova" Autochthonous Folk Ensemble marked the 75th anniversary of its foundation, activities and work
70th anniversary ad
Ramë Kapllan Nikqi and Ramë Elez Lajqi-Rugovisht Dancing
The tradition still lives, "AFA Rugova" Treasure of cultural heritage
Autochthon 02.11.2022
SHABAN DEMAJ Moj Rugovë me shalla t’bardhë
ANSAMBLI RUGOVA NE PREKAZ 2018 – KENG E VALLE PER ADEM JASHARIN
Ansambli folklorik autokton “RUGOVA” Ohër 1988
ARKIVI – Ansambli “Rugova” 1977 -15.05.2017
RRËNJËT TONA – “ANSAMBLI RUGOVA” 28.03.2020
RTP 1984 – ANSAMBLI RUGOVA
Kokë per Kokë | Dokumentar Kanuni dhe Zakoni te Shqiptaret 1961 Rugove
ANSAMBLI AUTOKTON RUGOVA 2021 -SOFRA DARDANE 2021 EDICIONI I 18,BAJRAM CURR
Ansambli Autokton Rugova 2017 – Sofra e Dukagjinit
ANSAMBLI AUTOKTON RUGOVA 2008 -Rifat Jashari – Prekaz
Agime Lajqi e percjellur me kavall nga Kapllan Nikqi
Vallja e Rugoves – Ansambli Folklorik Autokton Rugova – 14.03.2015
en_USEN